# Meeting Details

# May 13th, 2021 9 AM - 12 PM PT

#### Zoom meeting:

\*Please use the following information to log into the meeting. Members of the public will be asked to stay on mute with their cameras off until they are invited for discussion.

### https://rmi-org.zoom.us/j/91083697722

Meeting ID: 910 8369 7722

+13017158592,,91083697722# US (Washington DC); +13126266799,,91083697722# US (Chicago)

### **Meeting Objectives**

- Introduce and get to know members of the Equity Advisory Group (EAG) and Pacific Power team who will be working together to inform the Clean Energy Implementation Plan
- Provide background context on Pacific Power, resource planning, and the need for the Equity Advisory Group
- Establish a common language to talk about this work going forward and share perspectives on the group's goals

# Meeting Agenda

Time (PT)	Description
9:00 AM -	Welcome and Meeting Overview
9:25 AM	Opening remarks from Pacific Power
(25 min)	Select Pacific Power and RMI staff introductions
	Overview of meeting objectives and agenda
	Review of group norms
9:25 AM –	EAG Member Introductions
10:05 AM	
(40 min)	
10:05 AM	Background Presentation from Pacific Power
- 10:35	<ul> <li>Overview of utility operations and its planning processes</li> </ul>
AM	Background on the Clean Energy Transformation Act (CETA)
(30 min)	The role of the Equity Advisory Group (EAG) to inform the Utility's Clean Energy
	Implementation Plan (CEIP)
10:35 AM	Break
- 10:50	
AM	
(15 min)	
10:50 AM	Discuss Definitions of Key Terms
- 11:15	Cultivate shared language and definitions for terms that will be used throughout
AM	the work of the EAG and discussions on energy-equity in Washington's clean
(25 min)	energy transition

11:15 AM	[EAG Members] Breakout Group Discussions
- 11:40	Small group discussion to highlight initial perspectives on the work of the EAG
AM	
(25 min)	[Public Observers] Open floor for Public Participation Process
	While EAG members are in private breakout group discussions, public observers
	will be given an opportunity to provide verbal comments to Pacific Power
11:40 AM	Report-out from Breakout Group Discussions
- 11:50	EAG members share insights from their small group discussions
AM	
(10 min)	
11:50 AM	Next Steps and Check-out
- 12:00	Pacific Power and RMI share next steps from the meeting
PM	EAG members share closing thoughts on topics to cover going forward
(10 min)	